Terveysblogi | Valmennus
332
page-template-default,page,page-id-332,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

LIIKUNTAA PILKE SILMÄKULMASSA!

Olen ohjannut ryhmäliikuntaa 11 vuotta. Personal Trainerina olen toiminut valmistuttuani vuodesta 2008. Liikkuminen on ollut aina suuri osa elämääni. Aktiivinen elämäntyyli on minulle elämäntapa: työni on rakas harrastukseni ja usein löydät minut jumpalta. Talvisin bongaat uimahallista, salilta tai lumilautailemasta. Kesäisin löydät minut maantieltä pyöräni päältä tai lenkkipoluilta juoksutossuineni.

Matkani varrella olen saanut tutustua upeisiin ihmisiin, nähnyt hienoja paikkoja ja maita sekä kokenut häkellyttävän onnellisia elämyksiä. Ennen kaikkea olen oppinut tuntemaan itseni ja löytänyt omalle elämälleni tarkoituksen. Haluan jakaa liikunnan iloa ja hyvinvointia, auttaa ihmisiä kokemaan onnellisuutta ja elämyksiä sekä löytämään elämänilon kipinän yksi ihminen tai ryhmä kerrallaan. Haluan voimaannuttaa ja motivoida, joskus myös herätellä.

Elämä on suuri seikkailu – se tapahtuu tässä ja nyt! 🙂

Ratkaisukeskeisellä valmennuksella kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia

Kuinka motivoitunut tällä hetkellä olet treenaamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin? Mitä kaipaat elämääsi lisää? Kuinka voit saavuttaa tavoitteesi?

Henkilökohtainen valmentaja auttaa kysymyksin ja keskustelua ohjaten Sinua löytämään omat voimavarasi ja etenemään kohti tavoitteitasi. Ratkaisukeskeinen valmennus on yksilölle tai ryhmälle tapa kirkastaa suuntaa: suunta voi liittyä harjoitteluun tai yleisesti johonkin elämän osa-alueeseen.

Valmennus tähtää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittymällä liikunta- ja ruokailutottumusten ohella myös henkiseen hyvinvointiin, kuten oman elämän ja stressin hallintaan sekä henkilökohtaisten tavoitteiden kirkastamiseen.

Osta