Terveysblogi | Personal Training
334
page-template-default,page,page-id-334,page-child,parent-pageid-332,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Personal Training

Valmennuksessa keskitytään pysyvään elämäntapamuutokseen yhdessä ammattitaitoisen valmentajan kanssa.

Voit valita itsellesi sopivimman valmennuksen muodon.

 

Valmennus lähtee Sinun TAVOITTEISTASI:

 

 

  • Saliohjelma vai liikuntasuunnitelma?

 

  • 1-jakoinen vai monijakoinen ohjelma?

 

  • Kotona, kuntosalilla, urheiluhallilla vai ulkona?

 

  • Yksin vai yhdessä valmentajan kanssa?

 

  • Kuntosalilaitteilla vai vapailla painoilla?

 

  • Paikkaharjoittelu, kiertoharjoittelu vai yhdistelmä näistä?

 

Valittavanasi on perinteinen Personal Training -valmennus, etävalmennus tai verkkovalmennus ryhmässä:

  • Perinteinen Personal Training -valmennus räätälöidän tarpeisiisi sopivaksi. Se voi sisältää esim. yksilöllisen liikuntasuunnitelman, saliohjelman sekä ravintovalmennuksen. Lisäksi siihen voi sisältyä yhteistreenejä joko kotonasi, kuntosalillasi, ulkona tai muualla. Voit hankkia valmennuksen pelkästään itsellesi tai kaverillesi ja sinulle.

 

  • Etävalmennus on helpointa silloin, kun asumme kanssasi eri paikkakunnilla. Tällöin valmennus on kuten perinteinen valmennus, mutta yhteydenotto on puhelimitse, sähköpostitse tai Skypen välityksellä.

 

  • Verkkovalmennus sopii Sinulle, joka haluat syventää tietämystäsi jostain tietystä aiheesta. Verkkovalmennuksia pyörähtää käyntiin tasaisin väliajoin pitkin vuotta, ja voit osallistua kuinka moneen verkkovalmennukseen tahansa. Verkkovalmennukset sisältävät syventävää tietoa valmennuskurssin aiheesta, etätehtäviä, videoita ja vapaamuotoista keskustelua verkkovalmennuksen Facebook-ryhmässä.

Auktorisoitu Personal Trainer

Alan standardien mukaisesti auktorisoitu Personal Trainer on koulutettu tuottamaan laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita. APT®:n ohjauksessaan asiakkaat voivat turvallisesti nauttia liikunnasta ja parantaa elämänlaatuaan. Koulutettu ammattilainen osaa aktivoida asiakasta ja tuottaa tavoitteen mukaista palvelua. APT® osaa hyödyntää toimintansa tukena myös muita liikunta- ja terveysalan ammattilaisia.

Auktorisoidun personal trainerin työn tavoite on aktivoida ihmisiä liikkumaan ja opastaa heitä huolehtimaan kokonaisvaltaisesti terveydestään. Auktorisoidun koulutuksen läpikäynyt APT® toimii liikunta- ja hyvinvointialan toimintakentässä terveellisten elämän tapojen puolestapuhujana ja innostajana. Liikuntaa lisäämällä vaikutetaan myös kansanterveyteen ja -talouteen positiivisesti.

apt_2016vaaka