Terveysblogi | Ravintovalmennus
336
page-template-default,page,page-id-336,page-child,parent-pageid-332,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mikä sopii toiselle ei aina toimi toisella. Siksi ravintovalmennus on sinulle, joka haluat yksilölliset ruokavalio-ohjeet, ja juuri sinulle ja sinun elämäntilanteeseesi räätälöidyn ruokavaliokokonaisuuden.

Terveysvalmentajana olen perehtynyt elintapasairauksien ennaltaehkäisyyn (kuten korkea kolesteroli, aikuistyypin diabetes, metabolien oireyhtymä ja korkea verenpaine) ja niiden vähentämiseen ruokavalion voimin sekä menestyksekkään elintapamuutoksen toteuttamiseen.

Lisäksi hallitsen tunnetuimmat erityisruokavaliot (kuten keliakia, vegaaniruokavalio ja maidoton ruokavalio) sekä FODMAP-ruokavalion.

Mikäli tavoitteesi on optimoida liikunta ja ravinto palvelemaan toisiaan, niin voin auttaa siinäkin. Painonhallinta ja -pudotus ovat erikoistumisalaani.

Fitness ei ole lähellä sydäntäni, joten siihen tai elimistön äärirajoille viemisiin minulta ei saa ohjeita. Valmennustani siivittää #inhimillinenote, jossa ymmärretään, että elämää ja arkea tapahtuu eikä kaikkea voi vakioida.

Tehokkaaseen rasvanpolttoon minulta kyllä saa vinkkejä, mutta sekin tehdään terveys edellä.

 

Jäikö askarruttamaan vielä jokin?

Mikäli haluat kysyä tai tarkistaa vielä jotain ennen lopullista ostopäätöstäsi, niin vastaan mielelläni. Minuun saat helposti ja nopeasti yhteyden yhteydenottolomakkeella.

 

Mitä vielä odotat? 🙂

Hanki oma räätälöity ravintovalmennuksesi täältä, niin olen sinuun yhteydessä!