Ilo kiertoon -haaste

PUM! Tänään lävähtää käyntiin FitFashion-bloggareiden yhdessä lanseeraama #ilokiertoon – haaste

Ennen, kuin jatkan: HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ! <3 <3 <3 Tänään juhlistetaan voimavaroista suurimpia!

 

Ilo kiertoon | Mistä ajatus sitten lähti?

Aina on hyvä syy tehdä hyvää (tähän superiso sydän-emoji, ei löytynyt näppäimistöstä 🙂 ).

Kaiken taustalla on hyväntekeväisyys: mukana olevat FF-bloggarit tiimiytyvät paikkakunnittain ja jokaisen mukana olevan paikkakunnan bloggailijat haastavat lukijansa (sinun ei siis tarvitse olla blogaaja) johonkin haasteeseen. Meidän Hesan tiimin hashtagina toimiin #ilokiertoonhelsinki .

Haaste voi pysyä samana koko kampanja-ajan, joka on 14.2.-31.5.2017 tai se voi vaihtua. Tärkeintä on, että kun tartut haasteeseen jää siitä todistusaineisto hashtagilla Instagramiin.

Voit tulla mukaan ja siten vaikuttaa lahjoitussummaan itse valitsemallasi haastella. Tai voit tulla messiin ihan kenen tahansa FF-bloggaajan haasteeseen ja siten vaikuttaa lahjoitussummaan – homma vaatii sinulta vain yhden hashtagin!

1 hashtag = 1 euro.

 

Helsingin tiimin hyväntekeväisyyskohde on Hope:

Hope-yhdistys jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Maksimi lahjoitussumma 2 000 e, joten 2000 hashtagia ja olemme tavoitteessa!

 

Ilo kiertoon | Miten vaikutat lahjoitussummaan?

Jokaisesta #ilokiertoon (ja tähän perään paikkakunta, mutta siis tottakai käytätte Hesan tiimiä 😀  eli #ilokiertoonhelsinki) hashtagista lahjoitetaan yksi euro jokaisen FF-bloggaritiimin valitsemaan hyväntekeväisyystahoon.

Aikuisten oikeasti voit valita minkä tahansa tiimin sen mukaan, minkä lahjoituskohteen tunnet omaksesi. <3

Aika kiva, vai mitä? Tilanne on win-win: sinä saat motivaatiota ja vertaistukea toteuttaa jonkun unelmasi tai tavoitteesi, ja joku ihana organisaatio saa toimintansa edistämiseksi konkreettista rahaa = ilo kiertoon! (tähän taas superiso sydän-emoji, jota ei ole koska näppis)

 

Ilo kiertoon | Coachingkira – haaste

Kauaa ei tarvinnut muuten miettiä. Vuoden alusta itselläni tippui jumppatunnit noin 15-20 viikkotunnista 6-7 tuntiin ja minulla on menossa peruskuntokausi. Hermo- ja hermostolepoa. 😉

Suurin osa tippuneista tunneista oli korkeaintensiteettisiä Les Mills -tunteja, joten peruskuntokausi osuu nyt jos koskaan kohdilleen. Rasitusta kun ei tule samalla tavalla, kuin aikaisemmin. Keho saa levätä. <3

Yksi tunneista oli myös HotStretching, joten edes se vähäinen venyttely on itseltäni jäänyt. Nyt siis tuumasta toimeen!

Niinpä Coachingkira-haasteeni koskee peruskuntoa eli rasva-aineenvaihduntaa aktivoivaa, kevyttä treeniä ja lihashuoltoa sekä läsnäolemista.

 

Täältä siis pesee pari haastevaihtoehtoa, tule mukaan!

 

1. Yksi venyttelyliike päivässä

Valitse lihasryhmä, jota venyttelet 5 min per alue. Vapaavalintaisesti, mutta toki jos päätät venyttää etureidet, niin molemmat etureidet on suositeltavaa venytellä – ei vain toista (tsik tsik). Aikaa siis kuluu 5-10 min per päivä – ei paha! Tavoitteena kehittää hieman liikkuvuutta, parantaa kudosten aineenvaihduntaa ja lepuuttaa hermostoa.

 

Haaste #1: Venyttely 5 min

 

2. Yksi kerta viikossa: 30 minuutin kävely raikkaassa ulkoilmassa ilman musiikkia

Osa haastetta on, että happihyppely tapahtuu ilman mitään virikkeitä, vain nauttien raikkaasta säästä ja luonnon maisemista. Tavoitteena elää enemmän läsnä hetkessä ja huomioida omat fiilikset ja ympärillä olevat ihanat asiat samalla, kun tekee palauttavaa treeniä ja parantaa kehon rasva-aineenvaihduntaa.

 

Kävely raikkaassa ulkoilmassa 1 x 30 min #ilokiertoonhelsinki

 

3. Yksi kerta viikossa uinti tai vesijuoksu 15-45 min

Tykkään uida, se tekee todella hyvää kropalle! Veden vastus on lempeä eikä niveliin tai alaselkään kohdistu iskuja. Ainoa vain, että hannaan uimahalliin menemistä. Diivailen helposti sen suhteen, että vesi on kylmää! 😀 Eli tässä voisi sanoa puhtaasti tavoitteen olevan mennä omalle epämukavuusalueelle ja konkreettisesti saada liikettä lymfakiertoon, palauttaa kroppaa ja kehittää lihaskestävyyttä ja kehon rasvanpolttokykyä peruskuntotreenillä.

 

Coachingkira & ilo kiertoon: Pulahda 15-45 minuutiksi altaaseen #ilokiertoonhelsinki

 

Näistä voit valita fiilispohjalta yhden. Pääasia on, ettei suoriteta! Kyllä me kerkiämme suorittamaan ihan tarpeeksi – nyt vain nautitaan hetkistä ja tehdään kropalle hyvää! (kolmas superiso sydän-emoji tähän saumaan)

 

TULE MUKAAN, TULETULE JA LAITA ILO KIERTOON! 🙂

 

Lue lisää tempauksesta, FF-bloggaajien tiimeistä sekä hyväntekeväisyyskohteista (myös Facebookissa!)

#ilokiertoon on useamman bloggarin luoma hyväntekeväisyyskampanja, jonka tavoitteena on tehdä hyvää saavuttamalla omia unelmia ja tavoitteita.

Oli sinun tavoitteesi laihdutus, maratonin juoksu tai ruotsin kielen opiskelu, on sinun nyt mahdollista tehdä hyvää yhdessä meidän kanssamme, samalla kun saavutat tavoitteesi.

Voit olla mukana missä tahansa tiimissä, sillä hyvä ei tunne kaupunkien rajoja. Lahjoituskohteet ovat kaupunkikohtaisia.

Jokaisesta someen jaetusta kuvasta lahjoitetaan yksi euro hyväntekeväisyyskohteelle kampanjan päättyessä toukokuun viimeiseen päivään. Kun käytät tiimisi tunnisteita instagramissa tai muualla somessa, olet mukana keräämässä tiimisi lahjoituskohteelle hyväntekeväisyyspottia.

 

Tampere:
Emma (100 yötä kesää)
Umppu (Prime life by Umppu)
#ilokiertoontampere

LAHJOITUSKOHDE: Tampereen icehearts ry.
LAHJOITTAJA: Prime hair and beauty design

Jyväskylä:
Aino (Aino Mäkelä)
Noora (Mansikkapilvi)
#ilokiertoonjyväskylä

LAHJOITUSKOHDE: Jyväskylän ensi- ja turvakoti
LAHJOITTAJA: Foodin

Helsinki:
Johanna (Johanonfitness)
Kira (Coaching Kira)
Monna (Monna Treenaa)
Taru (Stuff about)
Jonna (Palasia arjestani)
#ilokiertoonhelsinki

LAHJOITUSKOHDE: Hope yhessa ja yhteisesti ry. Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukeminen.
LAHJOITTAJA: Kauppakeskus Itis

Kotka
Milka (Olennaisuuksia)
Emma (100 yötä kesään)
#ilokiertoonkotka

LAHJOITUSKOHDE:
Kotkan pelastakaa lapset ry.
LAHJOITTAJA: Huuma/Power gym Kotka

 

Mediayhteydenotot:
Emma Suortti
Puh: 040 8388 693

Kaupunkikohtaiset mediayhteyshenkilöt:

Tampere: Emma Suortti, 040 8388 693
Helsinki: Johanna Varis, 0407740191
Jyväskylä: Aino Mäkelä, 0453590848
Kotka: Milka Tarkiainen, 044 5743831

 

Logon graafinen suunnittelu ja toteutus: Sonja Sjögren

 

 

*** Seuraa minua ***

FacebookInstagramYouTubeBloglovin

<3