Arvonta on suoritettu | Kiitos kaikille!

Arvonta check. Ja hei ihan totta – ensinnäkin ISO PEUKKU kaikille kommenteille! Koitin huomioida jokaisen kommentin. <3 Jos sinun kommenttisi kuitenkin jäi huomiota vaille, niin pahoitteluni – olit silti osa ihan mahtavaa kommentointiketjua!

Oli varmasti monelle myös motivoivaa lukea muiden tavoitteita. 🙂

Nyt sitten vain viikon tavoitteiden kimppuun – ketkä aloittivat jo?

 

 

Pikkukikka tavoitteesi saavuttamiseen

Puhun paljon tavoitteen konkretisoinnista. Käytännössä tämä tarkoittaa konkreettisia määriä tai konkreettista aikajännettä mihin mennessä jonkin asian tekee tai mihin mennessä jokin asia on tehty.

Joillekin tällainen menetelmä sopii – toisia se jopa stressaa. Mikä silloin avuksi, jos tuntuu siltä, että tavoitteeseen pääseminen tökkii?

 

Kokeile tätä:

Eräs tutkimus osoittaa, että tehokas tapa on luoda itselleen tavoiteasteikko. Sen sijaan, että asetat itsellesi tavoitteen lenkkeillä tai ulkoilla 2 kertaa viikossa, venytellä 3 kertaa viikossa, rentoutua kahtena iltana viikossa tai pudottaa painoa 5 kiloa, asetakin tavoitteelle asteikko.

Esim. tavoitteenani on lenkkeillä tai ulkoilla 2-3 kertaa viikossa, tavoitteeni on venytellä 3-4 kertaa viikossa, rentoudun 2-3 iltana viikossa tai pudotan painoa 5-7 kiloa.

 

Psykologiaa, beibi!

Mitä linkkaamani tutkimus tutki ja löysi oli, että kun tutkimukseen osallistuneet henkilöt saavuttivat tavoiteasteikkonsa matalimman määrän kasvoi heidän uskonsa siitä, että myös lopullinen tavoite oli mahdollista saavuttaa.

Tavoiteasteikon käyttäminen ylläpitää motivaatiota ja nostaa onnistumistodennäköisyyttä tavoitteen saavuttamisen. How cool is that! 🙂

Jos siis tavoitteesi on liikkua ulkona raittiissa kevätilmassa 2-4 kertaa viikossa, niin ensimmäiset 2 päivää ovat helpohko saavuttaa. Tämä vahvistaa uskoasi, että pari ekstrapäivää raittiissa kevätilmassa on täysin mahdollinen!

 

Arvonta | Ja sitten ne Questit…!

Hei oikeasti – superupeita tavoitteita! Itselläni oli välistä aivan kylmiä väreitä lukiessani näitä. Ja kiitos niin monelle myös koskettavista tarinoista. <3

Olette aivan hurmaavia tyyppejä ja tässä vaiheessa harmittaa vain se, ettei itselläni ole kaikki maailman Questbarit käytössä teille jaettaviksi.

 

Koska olen todella onnellinen kaikista mahtavista kommenteista ja kohtaamisista, niin päätin yhden boksin sijaan jakaa yhteensä kolme laatikkoa.

 

Arvonta on nyt siis ratkennut ja arpaonni suosi seuraavia nimimerkkejä:

  • Mari
  • Rikka
  • Anna

 

On mahdollista, että on muutama henkilö samalla nimimerkillä. Joten olen Questbar-boksin saaviin tänään henkilökohtaisesti sähköpostitse yhteydessä (kira@terveysblogi.fi), joten homma ei vaadi teiltä toistaiseksi toimenpiteitä.

Tiedustelen mailitse vielä yhteystiedot ja tarvittaessa laitan boksin postiin, postikulut tarjoan minä. Mitä toivon on, että jossain vaiheessa käyt vaikka tänne blogiin sitten kertomassa kuulumisiasi. <3

Vaikka patukoita en valitettavasti voi jakaa kaikille, niin olemme silti saaneet kaikki jotain. Meillä on oma hyvä terveys- ja hyvinvointitavoite tälle viikolle ja parhaimmillaan koko keväälle.

 

Tehdään tästä paras kevät vuodelle 2017. 🙂

 

 

Kiitos kaikille osallistuneille ja ihanaa kevättä kaikille!

<3 Kipa

 

Artikkelin kuvat: Veera Kurittu

 

*** Seuraa minua ***

FacebookInstagramYouTubeBloglovin

<3