Terveysblogi kiittää lukijoitaan <3

Ensimmäisenä haluan sanoa ison kiitoksen blogia lukeneille. Ilman teitä tämä homma olisi merkityksetöntä ja tylsää. Kiitos!

Olen paljon puhunut stressistä ja stressinhallinnastavoimavarojen kohdentamisestaajan ja voimavarojen säästämisestä sekä unesta ja palautumisesta. Nämä kaikki liittyvät olennaisesti kaikkeen, ja stressaantuneelle ihmiselle on usein haastavaa kohdentaa tai säästää voimavarojaan. Lisäksi unen määrä ja laatu saattavat stressaantuneella kärsiä. Toisaalta kaikki edellä mainitut saattavat myös johtaa stressiin. 🙂

Coachingkira-blogi

Isojen asioiden äärellä. 😉

 

Saan olla superkiitollinen jo tähänastisesta matkasta. Aloitin terveysblogin vuonna 2012 ja vuonna 2015 se listattiin top-10 suosituimpien terveysblogien listalle (Nämä ovat Suomen kymmenen seuratuinta terveysblogia). Kiitos siis siitä! <3

Terveysblogin Facebook-sivusto aukesi pian itse blogin jälkeen ja tänä päivänä siellä on melkein 3000 seuraajaa. Nöyrä olo. <3

 

Coachingkira-blogi

Voimavarojen kohdentaminen | Coachingkira-blogi jatkaa tästä eteenpäin

Huh. Mietin tätä päätöstä pitkään. En halua luopua ”lapsestani”. Olen sjoittanut tähän niin paljon tunnetta, aikaa ja rahaakin, että on haikeanvaikeaa päästää irti. Tätä päätöstä olen kypsytellyt vuoden vaihteesta lähtien, kun aloitin tammikuussa bloggaamaan FitFashionin tallissa Coachingkira-brändilläni.

Joku voi joskus miettiä, että elänkö niin kuin opetan?

Kyllä. Minun on aika kohdentaa voimavarojani ja muokata palettia niin, että kerkiän tehdä kaikkia minulle tärkeitä asioita. Olen tunnetusti rönsyilijä ja #puuhastelija. 😀 Bloggaamisesta en halua luopua. Aion kuitenkin selkiyttää blogitoimintaa. Siksi kaksi blogiani, Terveysblogi ja Coachingkira-blogi, yhdistyvät nyt yhdeksi.

Tänne saattaa innostuessani pompsahtaa silloin tällöin jokin juttu, mutta muutoin toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Coachingkira-blogin lukijaksi!

Lisäksi minut löytää näppärästi myös somesta eri kanavoista. Nähdään blogissa ja kentillä!

Voikaa hyvin ja IHANAA KESÄÄ!

 

<3: Kipa

 

Coachingkira-blogi FitFashionissa:

Coachingkira

*** Seuraa minua ***

FacebookInstagramYouTubeBloglovin

<3