VEDENJUONTI | JA KENELLE QUESTBAR-ARPAONNI OSUI…

Hei siistiä! ISO kiitos taas kaikille vedenjuontikommentteihin ja siten Questbar-patukkaboksillisen arvontaan osallistuneille. Taas kerran huikeita kommentteja ja käytännön neuvoja löytyi kasapäin!

Rakastan jakaa asioita, siksi rakastan myös pistää arvontoja pystyyn. Mikäli laitan arvonnan pystyyn toivon, että siitä olisi jotain hyötyä lukijoille ja laitamme yhdessä hyvää kiertämään.

Nimittäin vedenjuonti askarruttaa monia: paljonko sitä pitäisi juoda, milloin juoda, miten juoda…ja erityisesti miten saan itseni juomaan riittävästi vettä.

Vesi on todella tärkeä monesta syystä. Suurimmaksi osaksi jo siksi, että ihminen on jopa 70-prosenttisesti vettä. Tsekkaa myös kirjoitukseni, jossa mainittu Questbar-arvontakin oli. Sieltä löydät taulukon, josta näet paljonko vettä sinun tulisi juoda päivässä painosi perusteella.

 

Arpaonni suosi tällä erää nimimerkkiä Marika – onnea! Sinulle on mailia! <3

Ja ei hätää. Lupasin järkätä Questbar-arvonnan neljänä viikkona ja sen totta vieköön teen! Eli ensi viikosta pärähtää tulille neljäs ja viimeinen Questbar-arvonta,

stay tuned! 🙂

 

Ja hei – lue artikkeli loppuun, niin näet YouTube-linkin & suosikki pakaravenytysliikkeeni.

 

koru

 

TASSUT-KORVAKORU | JA KORVIKSET MENEE…

Voi hitto. Eikö voi vain antaa kaikille omistajille koruja ja lemmikeille jonkun herkkupalan?! Mä niin mielelläni lähettäisin kaikille jonkun pienen jutun. Joten samalla, kun tää arpominen niin kivaa onkin, niin samalla aina vähän harmittaa.

Kiitos kaikille vastanneille. On niin mielettömän <3 :ntä lämmittävää lukea Sinun ja lemmikkisi suhteesta, että oikein tippa tuli linssiin. Voit lukea blogikirjoituksen kokonaisuudessaan vielä täältä.

Arpaonni suosi tällä erää nimimerkkiä Piia – onnea! Sinullekin on mailia.

 

Kiitos vielä Samaskorulle tästä mahdollisuudest. Jos et vielä ole tilannut Samaskorulta uutiskirjettä, niin tilaa ihmeessä! Kun liityt sähköpostilistalle saat -10% oikeuttavan alennuskoodin. 🙂

 

pakaravenytysliikkeeni

Siis täh – menikö arvonnat jo?! 😀

 

 

ALASELÄN KIVUT | SUOSIKKI PAKARAVENYTYSLIIKKEENI

Olen kirjoittanut pitkän pätkän Terveysblogiin alaselän kivuista, koska niistä tulee juteltua myös pitkät pätkät.

Monen meistä päivät kuluvat istuma-asennossa töissä/opiskeluissa, matkustaessa autolla tai julkisilla. Käytännössä katsoen iso osa päivästä menee lonkankoukistajat lyhentyneessä asennossa, jolloin ne alkavat kiristämään.

 

Alaselän kipuihin vaikuttavat olennaisesti kireät lonkankoukistajat sekä pakaralihakset.

pakaravenytysliikkeeni

 

Nämä eivät suinkaan ole ainoita tekijöitä: myös takareisien ja rintalihasten kireys sekä lavan lihasten ja syvien vatsalihasten heikkous ovat usein osasyitä.

 

Nyrkkisääntö onkin, että lapoen hallintaa tulee kehittää ja rintalihasta venyttää.

Kehon kipuilut on aina syytä selvittää yksilöllisesti ja mieluiten ammattitaitoisen asiantuntijan avulla. On paljon, mitä voimme itse tehdä silloin, kun kyseessä on selkeästi lihaskireys.

 

…tosta vielä jakoon YouTube-videoni aiheella suosikki pakaravenytysliikkeeni!

 

 

Vetreää viikon jatkoa!
x Kipa

 

PS: Asiasta kukkaruukkuun. Moni toivoi Bosse-ranskikselle omaa IG-tiliä ja nyt se on tulilla! Seuraa Bossea: bosse_the_frenchbulldog.  😀 😀

 

 

Edellinen kirjoitukseni:

Himoliikunta | Voiko liikuntaa harrastaa varastoon?

 

*** Seuraa minua ***

FacebookYouTubeBloglovin

 

*** Instagram: Coachingkira ***

coachingkira

<3