MORO, ONKO KUINKA HYVÄ FIILIS?

Olen fiilistelijä. Teen todella paljon asioita ihan sen pohjalta, minkä fiiliksen kyseinen asia minussa herättää. Onko täällä muita vibavetoisia ihmisiä?

Kun aloitin bloggaamaan FitFashionilla halusin ensimmäisinä viesteinäni viestiä hyvistä viboista. Haluan, että ihmisillä yleisestikin on hyvä fiilis.

Elämässä pitää olla ruusuja, joskin risujakin tarvitaan.

 

hyvä fiilis

Tukka takana, elämä edessä? Koiran kanssa hetkessä eläminen on tällä hetkellä eittämättä parasta koskaan. <3

 

Oheisen hyvien vibojen viikko -vinkkini (ne kaikki 45 kappaletta 😀 ) löydät oheisten linkkien takaa:

 

Hyvien vibojen viikko | 10 vinkkiä parempaan arkeen

Hyvien vibojen viikko | Terveysvinkit 11-21 parempaan arkeen

Hyvien vibojen viikko | Jaa hyvää ja voi itsekin hyvin | Vinkit 22-30

Hyvien vibojen viikko | Mun viba | Vinkit 31-45

Hyvät vibat my ass | Elänkö itse oppieni mukaan?

 

Koen vahvasti, että hyvä fiilis ovat valinta – se ei tule automaattisesti. Hyvät vibat ovat verrattavissa elintapoihin: teet tietoisia valintoja, jotta pääset kohti omaa tavoitettasi ja elämä on laiffia.

Itsellänikin on tällä hetkellä paljon sellaista, joka rassaa. Vaikka olen työhyvinvointivalmennuksista lomalla, niin yöunet jäävät vähäisiksi koiranpennun ansiosta (en sano takia, koska tuon ihanan sintin vuoksi valvon hitto vaikka viikon putkeen <3 ).

Lisäksi sivuduunit kuormittavat jonkin verran ja vapaa-aika on kortilla. Yrittäjän ammattitutkinto vaatii tässä hetkessä panostamista ja häät ovat kuun lopulla.

 

hyvä fiilis

 

Kaikkea sellaista pikkukivaa, ja koko ajan tuntuu olevan jotain miksi ei vaan saa relattua. Tähän päälle perheen sisäiset haasteet, jotka kuormittavat ennen kaikkea läheisiäni. On rankkaa katsoa vain sivusta. On rankkaa, kun ei voi auttaa.

Tällaisina aikoina omat vibat kantavat. On keskityttävä hyvään. Huonojen fiilisten lakaisemisesta maton alle ei ole kyse: on kyse tiettyihin asioihin keskittymisestä. En halua keskittää huomiotani negatiiviseen. Se ei vie mihinkään.

Tiedostan haasteiden olemassaolon kyllä. Asioiden kieltäminen ei ole niiden käsittelemistä. Jokaisesta hetkestä on kuitenkin löydettävissä jotain hyvää ja se on ihmisen omalla vastuulla.

Meillä on velvollisuus pyrkiä voimaan hyvin ja olla itsellemme armollisia ja hyviä. <3

Olen koonnut alla olevaan YouTube-videoon 5 sellaista asiaa, jotka mielestäni kantavat parhaiten haastavien aikojen yli. Ne tuntuvat ehkä itsestään selviltä, mutta unohtuvat haasteellisina hetkinä helposti.

Yleensä toimivimmat asiat ovat niitä simppeleimpiä, eikö? 🙂

 

 

 

Hyviä viboja viikkoosi!
x Kipa

 

 

EDELLINEN KIRJOITUKSENI:

Painonpudotus | Anna mielesi välillä levätä

 

*** Seuraa minua ***

Facebook – YouTube – Bloglovin

 

*** Instagram: Coachingkira ***

instagram

<3