OUJEE! Vihdoin pääsin blogiini kirjoittamaan! Joku ihme viisastelija on kekkassut hyökätä FitFashionin saitille ja moni meistä on osittain, osa kokonaan, bannattu kirjoittamasta omaan blogiinsa. Olen itse odotellut viikon, että pääsen loggautumaan sisään. Jee. Ihana päästä taas kirjoittamaan! <3

Ps. Sinä, joka näitä hyökkäyksiä kekkailet ja toteutat: mikä on tavoitteesi? Ajattelepa jos suuntaisitkin tämän kaiken hajottavan toiminnan siihen, että hyödyntäisit sitä nettimaailmassa johonkin hyvään. Ai että, mitä voisitkaan saada aikaan! Mutta ei,  valitsit tämän tien. Sääli, what a waist. Voisit saada hienouksia aikaan. <3

elämänviisaudet

ELÄMÄNVIISAUDET | JOTAIN, MITÄ OLEN OPPINUT ELÄMÄSTÄ

Sitten asiaan: elämänviisaudet. 😀

Oletteko huomanneet saman: moni meistä miettii elämäänsä usein sitä kautta, mitä hänellä ei ole. Tai sitten mietitään mitä jotain toisella on sellaista, mitä itsellään ei ole.

Pahimmillaan eletään jonkun toisen näköistä elämää, ei omaa. Tehdään asioita siksi, koska ”näin minun oletetaan tekevän”. Tai tehdään sellaista duunia, jota kohtaan puuttuu intohimo ja siten aito halu tehdä työtä sisälähtöisesti. Ehkä työntekoa ajaa tietty status, raha tai illuusio.

Hankitaan asioita, joilla ei loppupeleissä ole mitään merkitystä. Asioita, joita ilman pärjäisi kyllä. Ylläpidetään ihmissuhteita, jotka eivät oikeastaan tarjoa mitään syvällisempää vaan jopa vievät vain energiaa. Joitakin ihmissuhteita ylläpidetään jopa velvollisuuden tunteesta.

Olen pienen elämäni aikana pohtinut kyseisiä asioita todella paljon. Toki jo työni ja opiskelujeni kautta, mutta myös siksi, että olen pohtinut oman elämäni tarkoitusta.

Olen loppujen lopuksi saanut elämältä todella paljon. Katson kiittäen taaksepäin. Ollakseni 34-vuotias koen saavuttaneeni upeita asioita koulutuksesta kotiasioihin, hienon tukiverkoston ja henkisesti palkitsevan työn. Olen saanut myös nähdä maailmaa sen pienen verran ymmärtääkseni, kuinka suuri ja mahdollisuuksia täynnä oleva maailma ja elämä todellisuudessa on.

Toisaalta elämään on mahtunut myös syviä vesiä, harmitusta ja pettymyksiä. Välistä on kahlattu kaislikossa, joskus on saanut heiluttaa elämänviidakon viikatetta. Haasteissa hienointa on se, että aina ne on ollut mahdollista kääntää mahdollisuuksiksi ja voimavaroiksi.

Seuraaviin viiteen elämänviisauteen olen pienessä mielessäni tullut siitä, miten on mahdollista saavuttaa haluamansa.

 

elämänviisaudet


ELÄMÄNVIISAUDET | 5 KEINOA SAAVUTTAA HALUAMASI

 

1. Ole aito itsesi
Parasta on olla oma itsesi, sillä kaikki muut ovat jo varattuja. Selvitä itsellesi kuka olet ja mikä on tavoitteesi elämässä. Kasva ja kehity, sillä sitä olemme täällä tekemässä. Seuraa intohimoasi, sillä intohimolla ajettu asia on luotu onnistumaan. Ole uskollinen sydämellesi: on turha tuhlata energiaa sellaisiin asioihin, joita et ole tai tehdä sellaisia asioita, joihin sinulla ei ole sisäistä paloa.

 

2. Ole ystävällinen muille
Meistä kukaan ei ole tällä planeetalla yksin, meitä on 7,6 miljardia muutakin. Ole ystävällinen, vaikka kokisit, ettei sinua kohtaan olla. Kaiken ei tarvitse aina olla vaihtokauppaa: tärkeintä on hoitaa oma tonttisi hyvin. Kunnioita muita ihmisiä sellaisena, kuin he ovat ja ota heidät vastaan sellaisina, kuin he ovat. Meillä on kaikilla oma polkumme kuljettavana ja kuljettuna sekä oma tarinamme taustalla. Emme voi koskaan tietää, mitä toinen ihminen on kokenut tai tällä hetkellä kokee. Hymyile, vaikka et saisi hymyä takaisin: ei ole sinulta pois, jos joku toinen ei osaa iloita elämästä ja muista ihmisistä.

 

elämänviisaudet

Vain hyvinvoivana voit auttaa muita. <3 (Kuva: Veera Kurittu)

3. Huolehdi itsestäsi
Vain hyvinvoivana voit auttaa muita. Sinusta ei ole puolikuntoisena tai uupuneena hyötyä kenellekään. Meillä on velvollisuus huolehtia terveydestämme. Elämä on huikea lahja ja laadukas elämä toteutuu siihen panostamalla. Ole arjessa aktiivinen. Löydä aikaa myös ei mitään tekemiselle. Pidä huolta kehostasi ja huolla mieltäsi. Pysy kytköksissä itseesi, sillä vain siten voit todella kytkeytyä muihin ihmisiin ja elämään. Nauti elämästä, pidä täällä hauskaa – älä ota kaikkea liian vakavasti.

 

4. Tee töitä saavuttaaksesi sen, minkä haluat
Harva asia tulee ilmaiseksi ja harvoin tilaisuus tulee hakemaan sinut kotioveltasi. Pysy aktiivisena ja jatka yrittämistä kohti tavoitettasi. Jos et sinä usko saavutukseesi ei kukaan muukaan usko. Tiedosta, että joskus – ja todennäköisesti usein – sinun on tultava pois mukavuusalueeltasi ja uskallettava tehdä. Silloin kaikki on sinulle mahdollista.

 

5. Pysy kärsivällisenä
Älä valita turhasta: kaikki aikanaan ja aika kaikelle. Emme voi muuttaa muita, voimme muuttaa vain itseämme. Joskus haluamasi ja tavoittelemasi asiat ovat kiven takana. Ole kärsivällinen ja ymmärrä, että aina asiat eivät mene mielesi mukaan tai toteudu juuri silloin, kun itse haluat. On myös hyvin todennäköistä, että asiat eivät menekään kuten olit ne suunnitellut. Suhtaudu silloin avoimin mielin: muutos ja erilaisuus voivat olla myös mahdollisuuksia.

 

Tällaisia tällä viikolla tuli mietiskeltyä. Mitä te olette mieltä?

Ja hei – jos et ole vielä bongannut uudenuutukaista Vlogiani YouTubesta, niin käy katsomassa vlogi täältä!

 

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!
x Kipa

 

 

EDELLINEN KIRJOITUKSENI:

Coachingkira Vlogi | Lähettääkö joulukortteja vai ei?

 

*** Seuraa minua ***

FacebookYouTubeBloglovin

 

*** Instagram: ***
Coachingkira

hyvinvointi

~ Intohimolla ajettu asia on luotu onnistumaan. ~