Mulla kävi mielessä taas sellainen juttu, että aika paljon me ihmiset haluamme sellaisia asioita,
jotka eivät välttämättä ole suuremmassa kuvassa niitä niin merkityksellisiä.
Myös hyvinvoinnin ja terveyden suhteen. Ehkä me ei olla vaan kirkastettu mitä me tosiasiassa haluamme.

 

Meillä kaikilla on jokin tavoite. Voit olla jo menemässä kohti tavoitetta tai se voi toistaiseksi olla asteella ”pitäisi”. Työni kautta bongaan paljon ihmisiä, joilla on hyvinvointi- tai terveystavoitteita, joten aika paljon puheet liikkuvat
”tavoitteena terveellisempi elämä” -aiheen ympärillä.

Me tupataan helposti haluamaan aina vähän enemmän, parempaa, nopeemmin, suurempaa jne. kuitenkaan välttämättä täysillä ja aikuisten oikeasti niitä tavoitellen tai ryhtyen toimeen. Hyvinvointia eri muodoissa halutaan lisää, mutta sen toteuttaminen tuntuu todella työläältä välillä.

Miksiköhän?

 

tavoitteena terveellisempi

 

 

Mä koen, että mikäli johonkin hommaan ei oikeasti lähde, niin silloin se ei ole numero 1 tavoite, vaan siinä välissä on usein muutama muu välitavoite. Välitavoite tai muuri/lukko, joka ensin pitää rikkoa voidakseen jatkaa seuraavaan tavoitteeseen.

 

Oletko koskaan/joskus esim. listannut, mitä kaikkea tällä hetkellä tavoittelet? Joskus se voi olla ihan hyvä ajatus listata asioita ylös, sillä tällöin joudut kääntämään asiat itsellesi ymmärrettävään muotoon. Näin sinun on helpompi toteuttaa tavoitteesi.

Mä jäin tässä vallan miettimään yhtä ajatusleikkiä.

 

 

tavoitteena terveellisempi

Dream big. <3

MILLAISTA ON, KUN SAAVUTAT TAVOITTEESI?

 

Heräät normaaliin tyyliisi aamulla. Yön aikana huomaat tavoitteidesi toteutuneen. Kaikki sinua tavoitteesi saavuttamisessa tai toteuttamisessa vaivanneet asiat ovat kadonneet. Kaikki toiveesi, tavoitteesi ja unelmasi liittyen tavoitteeseesi ovat toteutuneet.

 

Mitkä asiat olisivat nyt eri tavalla? Miten ne olisivat eri tavalla? Mikä olisi ensimmäinen pieni merkki, mistä tietäisit tavoitteesi toteutuneen? Miltä sinusta tuntuisi? Mitä ajattelisit?

Musta tästä olisi kiva kuulla teiltä ajatuksia ja kommentteja aiheesta.

 

Eli millaista sun elämä on sitten, kun olet sun (terveys)tavoitteessasi? Mitä asioita tulee toteutua ennen, kuin voit olla tavoitteessasi?

 

 

Näitä mä tässä vaan mietin. 🙂
x Kipa

 

 

 

Äänestä blogiani Inspiration Blog Awardseissa

 

Äänestä blogiani Vuoden Energisin -kategoriassa. Tässä sarjassa ehdolla olevat vaikuttajat ovat motivoineet muita tekemään parempia ratkaisuja arjessa sekä luoneet ympärilleen tsemppihenkeä ja hyvää fiilistä!

 

Klikkaa kuvaa & vaikuta! Äänestysaikaa on 5.4. asti.

äänestä

♡♡♡ Kiitos! ♡♡♡