Nykyään on mahdollista kisata vähän kaikesta: ”Paras myyntitykki”, ”Vuoden työntekijä/koulutoveri”, Vuoden kannanottaja”, ”Vaikuttavin somettaja”, ”Paras pannukakku/pizzapohja” ja mitänäitänyton.

 

Tai sitten, kuten eilen, viettää iltaa odottaen Inspiration Blog Awardsien palkintojen jakoa alkavaksi. Palkintojen jako alkoi muuten kategorialla, jossa itsekin olin ehdokkaana eli ”Vuoden energisin”.

 

voitto

KUN VOITTOA EI TULE

Rehellisesti olen ollut FitFashionilla nyt reilun vuoden ja sitä ennen kirjoitin Terveysblogia vuodesta 2012. Blogiyhteisötalliin siirtyminen on tehnyt sen, että omasta näkyvyydestään on pidettävä hälyä aivan eri levelillä.

Blogiyhteisöön siirtyminen on tehnyt myös sen, että kaikenlainen kisailu – kuten vaikka Awardsit – ovat astuneet kuvaan tai mahdollistuneet.

Mielestäni on hyvä, että jonkin sortin mittareita ja tunnustusta jaetaan. Bloggaamiseen kuluu aikaa ja efforttia. On hieno tunne saada tunnustusta omasta työstään ja me kaikki ihmiset tarvitaan palautetta.

 

voitto

Voitto on myös saada ympärilleen hauskoja ja energisiä tyyppejä.❤🙏

 

Samaan aikaan on oltava vahva. Tunnettava itsensä ja tiedettävä omat skillsit. Seisottava tekojensa ja sanojensa takana ilmankin, että pokaalia koskaan napsahtaisi.

 

Kun voittoa ei gaaloissa, galakseissa tai porukkapippaloissa paukukaan oletko alisuoriutunut? Etkö olekaan tehnyt riittävästi? Etkö tehnyt oikein? Etkö riittänyt?

 

Kyllä sinä olet tehnyt tarpeeksi: olet tehnyt juuri sen, jonka olet voinut siihen hetkeen ja sen hetken voimavaroillasi ja osaamisellasi tehdä. Et siis millään muotoa ole alisuorittaja.

Vaikka ihmiset tarvitsevat palautetta ja kannustusta voi se ilmetä niin monella muulla tavalla, kuin mammonalla ja parrasvaloissa.

 

voitto

KUN KATSOO YMPÄRILLEEN VOI NÄHDÄ VOITTONSA

Haluan sanoa sinulle sen, että jos koskaan epäilet itseäsi nosta pääsi urheasti takaisin pystyyn. Katso ympärillesi ja huomaa, kuinka sinulla on kannustavia ihmisiä ympärilläsi. On monta ihmistä, joita sinä kosketat. On monta ihmistä, joita sinä kohtaat päivittäin – joko pidemmän tai lyhyemmän hetken.

Meidän on mahdollista saada palautetta jatkuvasti ympäriltämme: voitto tehdään kussakin hetkessä, kussakin kohtaamisessa.

Lisäksi joku kerta voit havahtua siihen, että kaikki aikaisemmat kohtaamiset kantavat myös tässä hetkessä.

Jos miettii esimerkiksi eilistä gaalaa ja sitä, että olin itse päässyt yhdessä vuodessa ehdolle kyseisiin hippoihin, niin onhan se massiivisen upeeta!

 

Ne kohtaamiset, jotka matkani varrella on ollut niin henkilökohtaisen elämäni, ryhmäliikuntaohjaaja tai valmentajajaelämäni tai blogielämäni kautta saavat rintaani suuren kiitollisuuden tunteen.

 

Ei se voitto ole itse pysti: voitto on se tuki, joita sain teiltä huikeilta lukijoilta, rakkailta ystäviltä, perheeltä ja suvulta, tutuilta, jumppapuolen supertyypeiltä…

…kiitos! ♡

Se on se voittopokaali. Pokaali, joka ei päädy pölyttymään hienona muistona kaapin päälle, vaan joka kulkee messissä sydämessä.

Ja kun katsot ympärillesi voit nähdä, että säkin olet voittaja. ❤

 

Aurinkoista päivää kaikille!

x Kipa

 

Ps. Ja hei, ISOISOISOT HUIKEAT ONNITTELUT Nanalle, joka on eilen palkittu kategoriassa Vuoden Energisin! Nana on kyllä yks puuhastelija. ❤

 

 

LUE MYÖS:

Hifistely – Onko meillä vaan liikaa kaikkea?

*** Seuraa minua ***

Facebook – YouTube – Bloglovin

*** Instagram: Coachingkira_wellness ***

instagram

<3