Eilen oli mielenkiintoinen päivä. Osittain sen takia, että aamulla törmäsin Bossen kanssa aamulenkillä naiseen, joka roudasi kävelysauvojen kanssa vyötärölleen naruilla sidottua, kivillä täytettyä, rengasta. Kaukaa katsottuna ajattelin, että joku siellä kaipaa nyt kipeästi kantoapuja.

Kunnes lähemmäs tullessa oivalsin asian tarkoituksen, ja hän selkeästi treenasi jotain varten.

Hän treenaa Etelänavalle. Huikeeta! Ensimmäistä kertaa kuulen ja näen jonnun treenaavan navalle!

Eilen käytiin myös vuoden 2018 Fitnessmalli casting Vantaan Villa Grandessa.

 

fitnessmalli 2018

Meidän ryhmän eka tehtävä eilisissä castingeissa oli some-tehtävä. Kisan pääyhteistyökumppani on Foodin.

 

MEILLÄ KAIKILLA ON JOTAIN, MITÄ VALLOITTAA

Mä jäin miettimään, että meillä kaikilla on jotain, mitä valloittaa. Tai vähintään ihmisillä pitää olla unelmia ja haaveita. Jotain sellaista, josta saa sisäistä draivia tehdä tiettyjä asioita.

Sisäinen draivi antaa syyn tehdä asioita, se antaa motiivin. Se tuo motivaation.

Mä olen jo pitkään sanonut, että mun nöyrä tavoite on pelastaa maailma. 😀 Siinä mielessä, että kaikki nauttisi liikunnasta, oman kehonsa kanssa työskentelemisestä ja tuntisivat enemmän elämän tasapainoa.

Ymmärrän, että Roomaa ei rakennettu päivässä ja siispä aloitan valloitusurakkani Suomesta.

Mun tavoitteeni on inspiroida motivoida ihmisiä liikkumaan enemmän spontaanisti ja oman kehon ja mielen kuuntelun kautta.

On supertärkeää, että teet niitä asioita, joista nautit. Jotka tuottaa sulle mielihyvää ja siten motivoi jatkamaan ihan mitä tahansa liikuntaa ja liikehdintää. Myös arjessa, ei vaan harrastusmielessä.

Liike ja liikunta on ihmisessä sisäsyntyisesti. Joillekin se on enemmän luontaista ja itsestään selvää, joillekin ei. Pitää vaan löytää oman itsesi näköinen juttu. Se ei aina löydy hetkessä ja sitä joskus pitää vähän etsiä.

 

fitnessmalli 2018

Aamutreeni tältä aamulta – check!

MITÄ ARVOA TUON SPORTTIMALLI KISAAN?

Tuomarihaastattelussa multa kysyttiin tätä. Tää oli musta todella hieno kysymys. Mä tuon erityisesti osaamistaustani ja koulutustaustani höystettynä #inhimillinenote -sanomalla.

Jos ja kun suosittelen jotain terveystekoa ihmisille (kuten valmennettaville, blogilukijoille, jumppaajille jne. ) suosittelen sitä hyvin usein Terveysvalmentajana. Haluan antaa mahdollisimman korrektia tietoa, en jakaa pelkkää mutu-tuntumaa. Tässä on mun vahvuuteni kisassa.

Plus intohimo liikuntaa ja liikkumista kohtaan. Mä haluan inspiroida ja motivoida ihmisiä liikkumaan ja nimenomaan löytämään sen oman jutun. Kaikki ei ole kaikille, mutta jokaiselle on jotain.

Tästä tää lähtee, puolen vuoden rypistys! Meitä on ihan huikea joukko finalisteja ja tästä puolesta vuodesta tulee huikea! 10 mahtavaa tyyppiä ja somevaikuttajaa. Olo on kiitollinen. ♡

 

Stay tuned ja ihanaa viikonloppua!

x Kipa

 

 

KURKKASE MYÖS:

Kun kevään valo valvottaa! Top-5 konstini, joilla uni tulee paremmin

 

*** Seuraa minua ***

Facebook – YouTubeBloglovin

*** Instagram: Coachingkira ***

lihava pt

<3