LIITY FB-RYHMÄÄ & LAITA SANA KIERTÄMÄÄN

Kuten moni on varmaan huomannut, niin intohimoni on välillä vähän jopa paasata siitä, kuinka liikkumisesta ja treenistä tehdään suorittamista. Kun liikunnasta tehdään superiso suoritus, niin helposti siitä katoaa maku. kun maku katoaa, katoaa motivaatio. Kun motivaatio katoaa, niin loppuu tekeminen. Erityisesti pitkjäjänteinen tekeminen.
Olen vahvasti sitä koulukuntaa, jonka mielestä joskus less is more. Aina liikuntasuorituksen ei tarvitse olla mitään hoocee-suoritusta, vaan se voi olal vaikka 10 minuutin erissä pitkin päivää. Sen ei tarvitse olla kertalaakilla 45, 60 75, 90 tai 180 minuuttia.
jaksa paremmin arjessa
Liikunnan pitää tuoda energiaa. Ei viedä sitä. Liikunnan ja liikkumisen tulisi nivoutua arkeesi rutiiniksi ja ”itsestäänselväksi” tekemiseksi.

JAKSA PAREMMIN ARJESSA -FACEBOOK-RYHMÄ

Olen jo pitkään ajattelut perustaa Facebookin erään ryhmän. NYT sille siunaantui aikaa, näin yrittäjän loman kunniaksi. 🙂
Tein jo kertaalleen yhden yhmän – tai niin luulin. Mutta siis teinkin sivuston. Sivusto on vähän jäykkä sille, että sinne voisi spontaanisti vaan liittyä ja kommentoida. Ryhmä on vuorovaikutteisempi ja mielestäni yhteisöllisempi.
jos siis kerkesit liittyä Facebookissa jo sivustolle Energisempi ja aktiivisempi arki, niin se hengittää vielä pari viikkoa, kunnes se sulkeutuu. 🙂
Mutta NYT! Sain vihdoin kimmokkeen toteuttaa pitkäaikaisen aikomukseni asian edistämiseksi, perustin Facebook-ryhmän Jaksa paremmin arjessa. Ryhmän tavoitteena on lisätä arjen aktiivisuutta ihmisten elämässä ja vähentää liikuntaan liittyvää suorittamismentaliteettia ja -painetta.
jaksa paremmin arjessa
Ryhmän on olemassa motivoidakseen ja inspiroidakseen arjen aktiivisuuteen, ja näin lisätä energiaa ja jaksamista meidän kaikkien päiviin. Tavoite on, että liikkuminen on osa mahdollisimman monen meidän arkea.
Hashtag: #jaksaparemminarjessa
jaksa paremmin arjessa
TUU SIIS MUKAAN RYHMÄÄN & KUTSU TUTUT JA TUTUN TUTTUSI MUKAAN! <3
Saa laittaa sanaa kiertämään!
Iloa ja virtaa meidän kaikkien arkeen ja mieliin,
x Kipa
Ps. Tämän viikon blogissa on teemana some + itsetunto. Tsekkaa teemaviikon ensimmäinen postaus ”Miten olla vertailematta itseään somessa” täältä.