LIIKUNNALLA VOI TEHDÄ MYÖS HYVÄÄ

Olen aina sanonut, että ohjaaminen on sydänlaji. Tätä ei voi tehdä puhtaasti rahasta, vaan ainakin itselleni ihmisten liikuttaminen, hyvän pöhinän ja energian jakaminen on intohimo.

Sen ohella, että ohjaan tunteja ja jaan sitä kautta energiaa haluan keskittää energiaa myös puhtaasti hyväntekeväisyydelle. Löydät kaikki hyväntekeväisyyspuuhasteluni somesta hashtageilla #liikuntakuuluukaikille ja #liikunnallavoitehdämyöshyvää .

Hyväntekeväisyyskampanjani Tampereen Kehitysvammisten Tuki ry:lle Foodinin kanssa päättyy elokuun lopussa. Voi lukea kyseisestä hyväntekeväisyyskampanjastani lisää täältä.

 

 

 

hyväntekeväisyys

Kuva: Emma Ollikainen

 

Kun yksi ovi sulkeutuu, niin toinen aukeaa: loppuvuoden kohteeni on Roosa Nauha.

 

Roosa Nauha -kampanjointini lähti yhteydenotosta Instagramissa. Sain Bold100 -hyväntekeväisyysjärjestön edustajalta, Linus Lehdolta, tiedustelua, josko minulla olisi mielenkiintoa lähteä heidän tempaukseensa mukaan. Ideana olisi tehdä yhdessä aamutreeni, tehdä siitä vähän somepöhinää ja lisätä tietoisuutta heidän Roosa Nauha -kampanjoinnistaan.

Siis what – TODELLAKIN olin messissä! Ihan mahtavaa ja on suuri kunnia, kun minua kysyttiin mukaan näin tärkeän asian puolesta, kuin rintasyöpä. <3

 

 

 

hyväntekeväisyys

Kuvan lähde.

 

 

 

hyväntekeväisyys

 

LIIKUNTA KUULUU KAIKILLE

BOLD100 -poikaporukka juoksee tänä vuonna 100 km ultrajuoksun. Noh, kun he kerran juoksevat reitin, niin mikseivät tekisi sitä hyvin asian puolesta? Tästä lähti ajatus heidän BOLD100 Roosa Nauha -kampikselle!

Hyväntekeväisyysjärjestön takana toimivat huipputyypit Eddie, Bamse ja Linus. Kotisivujen lisäksi löydät heidät Facebookista, jonka lisäksi heillä on oma Roosa Nauha -keräys Syöpäsäätiön sivuilla.

 

Mähän tietenkin innostuin ihan täysillä, että Eltsun kentällä tekemämme treeni pitää saada jakoona kaikille, niin olen nyt hitaasti mutta varmasti editoinut teille BOLD100 WORKOUT by Coachingkira -treenin YouTubeen.

Videoita on kaksi, joten älä hämäänny. Toinen on full edition, jossa on alkuperäiset lätinäni ja koko vlogimainen olemus tallella. 😉 Koska ymmärrän, että videota ei joka kerta halua katsoa alusta tai skrollailla eteenpäin, niin tein videosta myös shortcut editionin, jossa on vain itse treeni lämmittelyineen.

 

Tsekkaa BOLD100 WOKOUT by Coachingkira full version täältä.

 

Ja BOLD100 WORKOUT by Coachingkira shortcut edition täältä.

 

 

hyväntekeväisyys

 

 

OSALLISTU YHTEISTREENEIHIN MA 27.8. KLO 18-19 HELSINGISSÄ!

Koska liikunta todellakin kuuluu kaikille, niin päätimme järjestää Linuksen, Bamsen ja Eddien kanssa maksuttomat yhteistreenit Pyhän Birgitan Puistossa (Hernesaarenranta 1) maanantaina 27.8. klo 18-19. Olet lämpimästi tervetullut mukaan treenaamaan hyväntekeväisyyden puolesta!

Treeni toteutetaan kehonpainoharjoitteilla, jotka jokaisen on mahdollista säätää itselleen sopiviksi. on kehonpainoharjoittelutreeniä, joka on mahdollista säätää itsellesi sopivaksi. Nappaa siis kaveri köngälle ja tulkaa treenaamaan hyvällä isommalla porukalla – energia luo energiaa!

 

Tempauksessa ovat mukana myös Tunne Rintasi ry sekä Green Hippo Café.

 

Tunne Rintasi ry kertoo tapahtuman alussa hieman toiminnastaan sekä ohjeistaa naisia kotona tapahtuvaan rintojen omatarkkailuun: mihin kiinnittää huomiota ja mitkä ovat hyvälaatuisia muutoksia rinnassa. Omatarkkailulla on merkittävä rooli rintasyövän ennaltaehkäisyssä.

Treenin jälkeen olet tervetullut ostamaan & maistamaan ainutlaatuisen, Green Hippo Cafen tätä kampanjaa varten suunnitteleman terveellisen smoothien. Smoothie-myynnin koko tuotto lahjoitetaan Roosa Nauhalle! <3

 

Tsekkaa siis video YouTubesta ja päästele vähän alkuhöyryjä ennen BOLD100 Free Open Air Training Sessionia, johon voit ilmoittautua Facebookissa!

 

Liikunnan iloa ja hyviä viboja kaikille!
x Kipa

 

#liikuntakuuluukaikille
#liikunnallavoitehdämyöshyvää

 

 

KURKKAA MYÖS:

Keho ja mieli tottuvat – silti ei tarvitse tyytyä pahaan oloon: hyvinvointikupla

 

*** Seuraa minua Instassa: @coachingkira***

hyvinvointikupla

VUODEN 2018 FITNESSMALLI-FINALISTI