Olen hetken aikaa pitänyt pientä kirjoitustaukoa, ja osa varmaan pohtii miksi. Moni on kenties kerinnytkin lukea FitFashionin bloggaajien kirjoituksia uusista tuulista: FitFashion-blogit yhdistetään terve.fi-sivustoon. Blogit aloittavat sivustolla 1.11.2018. Kuinka paljon yhdistäminen tuo muutoksia blogiini?

 

Hyvä kysymys! Pohdin tätä itsekin pitkään, sillä odottelin vahvistusta jatkosta. Ei ollut varmaa, että kaikki tai edes suurin osa meistä bloggaajista jatkaa FF:ssä. Harmillista kyllä, kaikki bloggaajat eivät saa jatkaa FitFashionissa sen siirtyessä Terve.fi -sivustoon. Olen kuitenkin iloinen siitä, että minun blogini sai jatkaa ja nyt sitten odotellaan mitä uusia tuulia puhuri tuo tullessaan. <3

 

blogin nimi

MIKÄ MUUTTUU?

Tämä on hyvä kysymys. Itsessään blogini sisältö ei tule muuttumaan, vaan aion jatkossakin olla tyylilleni uskollinen. Ei siis huolta. 🙂

Suurimpana kysymyksenä on kuitenkin blogini nimi. Minun toivottaisiin ottavan takaisin Terveysblogi käyttöön ja jatkavan sillä Coachingkiran sijaan.

Tämä ei kuitenkaan ole aivan itsestäänselvä homma, sillä esimerkiksi vanha blogisaittini Terveysblogi.fi on vielä olemassa ja sinne ollaan tekemässä sivustouudistusta. Sitä en ole sulkemassa toki jo siksi, että se on mun oma baby, mutta siellä on myös verkkokauppani.

Lisäksi olen tehnyt rutkasti töitä viimeiset pari vuotta saadakseni brändiäni Coachingkiraa vahvemmaksi. Olisi harmi, jos blogin nimi muuttuisi kokonaan.

Nyt siis pähkäilyn alla on blogin nimi. Kannattaako blogin nimeä muuttaa? Jos nimen muuttaa, niin miten saan bloginimeen liitettyä molemmat: Coachiongkiran JA Terveysblogin? Kuulostaako Coachingkira terveysblogi kovinkaan hyvältä ja ytimekkäältä? 😀

 

Vai pitäisikö blogin nimi olla Terveysblogi by Coachingkira…? 😀

 

Mitä mieltä te olette? Kannattaako teidän mielestänne nimeä muuttaa vai onko Coachingkira liimautunut puolihuolimattomasti jo verkkokalvoonne? (Olipa oudosti sanottu. 😀 )

Entä kuinka moni seuraa minua Instagramissa? Siellä aion jatkaa Coachingkiralla.

 

blogin nimi

Samat kujeet, joskin tässä kuvassa on mulla uudet kuteet! (Vaatteet: yvette.fi: koodilla KIRA20 saat -20% normaalihintaisista tuotteista!)

TYYLILLENI USKOLLISENA: JATKOSSAKIN PUOLUEETONTA TIEDONJAKAMISTA

Perustin Terveysblogin vuonna 2012 sille ajatukselle, että se tarjoaa puolueetonta tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Sieltä ei löydy mitään mutuilua. Samaa ideaa olen kantanut viimeiset pari vuotta täällä Terveysblogi.fin jatkeessa, Coachingkira-blogissani.

Coachingkira-blogista voitte lukea lisäksi enemmän arvoihini sopivia kaupallisia yhteistöitä, joita Terveysblogissa taas ei aikoinaan ollut. Terveysblogia en haluaisi jatkossakaan sekoittaa enää blogikirjoitteluun, vaan haluan antaa sivuston olla sellainen, kuin se nyt on – uudella pienellä twistillä.

Uudistusten jälkeen Terveysblogi.fi -sivustolle tulee freesattu ilme ja kaikki vanhat blogikirjoitukseni siellä arkistoidaan. Etusivulle tulee kaikkea ajankohtaista tapahtumista ja tempauksista, joissa minä olen mukana. (#puuhastelija)

Loppuvuoden kantava teema tulee olemaan #liikuntakuuluukaikille -kampanjointini, johon olennaisesti liittyy Roosa Nauha -kampanja.

Coachingkira-blogissa jatkan kirjoitteluani terveys- ja hyvinvointivinkkivitosista. Blogiyhteistöissä panostan jatkossakin avoimuuteen ja rehellisyyteen. Kirjoitan nykyistä blogia jakaakseni tietoa, en pelkästään siksi, että siitä saisi rahaa tai tehdäkseni hälinää itsestäni.

Mielestäni blogikirjoituksen tärkeintä antia on tarjota konkreettisia vinkkejä, ajantasaista terveystietoa sekä ajattelemisen aihetta lukijoille.

 

Haluan, että kun luet blogiani jatkossakin voit luottaa siihen, että mietin miten sinä hyödyt tästä. En sitä, mitä minä hyödyn tästä.  

 

blogin nimi

@coachingkira: Instagramissa poretta ja pöhinää! 😀

ISO KIITOS TEILLE LUKIJOILLE!

Loppuun haluan sanoa teille vielä ison kiitoksen siitä, että olette eläneet FitFashion -matkaani viimeiset pari vuotta. Kun aloitin FF:llä aloitin kokonaan alusta. On raffia aloittaa blogi kokonaan uudessa alustassa ja olette ottaneet minut niin hienosti vastaan.

Haluan kiittää teitä kaikkia siitä, että olette kommentoineet kirjoituksia, antaneet palautetta ja viestitelleet Instagramissa. TE olette blogini suola ja moni blogiaihe kumpuaa keskusteluista teidän kanssa.

Kiitos, kun seuraatte IG:ssä ja kannustatte. Olette aivan megahuikeita!

Oli blogin nimi jatkossa mikä tahansa ja FitFashion siirtyy Terve.fi -sivuston alle, niin jatketaan me samalla poreella ja ilolla kohti syksyä. Tulee huikea syksy, eikö! <3

 

Ihanaa viikkoa,
x Kipa

 

 

KURKKAA MYÖS:

Työtaustani ennen yrittäjäksi ryhtymistäni

 

*** Seuraa minua ***

Facebook – YouTube – Bloglovin

 

*** Instagram: Coachingkira ***

hyväntekeväisyys

*Intohimolla ajettu asia on luotu onnistumaan.*