Fitnessmalli 2018 -kisaa käydään viimeisiä viikkoja, ja homma saa päätöksensä 21.10. I Love Me -messuilla. Aika on toden totta kulunut nopeasti! Varmasti myös siksi, että työtä on tehty paljon päästäkseen tähän pisteeseen. Haluan kiittää ihan jokaista minua kisassa tukenutta henkilöä. Olen saanut hurjan paljon kannustavaa palautetta asiantuntevasta, intohimoisesta, aidosta ja energisestä asenteestani. Olette kultaa, kiitos ihan sikana! <3

 

Äänrstyslinkki blogin lopussa!♡

 

KIITOKSET!

En voi sanoin kuvailla, kuinka paljon seuraajieni tuki ja viestit ovat auttaneet minua jaksamaan kisan yli. Muistuttaneet minua siitä, että en tee tätä turhaan: juttujani on kuunneltu, kommentoitu ja kiitelty. Olen siitä hyvin kiitollinen, enkä olisi voinut puskea tätä kisaa läpi ilman seuraajien antamaa voimaa!

Kisaan lähtiessäni tiesin, että touhu teettää töitä. Olin siihen täysin valmistautunut ja rehellisesti en ole kertaakaan yllättynyt siitä, kuinka vaativaa homma on ollut henkisesti. Mietin juuri yksi päivä, että looking back ei ole mitään, mitä tekisin toisin.

Olen antanut kaikkeni tähän kisaan ja olen onnistunut tekemään sen ilman henkistä tai fyysistä romahdusta, sairastelua tai uupumusta. Miksi?

Hyvä kysymys. Uskon yhden vahvuuteni olevan juuri ikä. Ikä tuo kokemusta, kokemus varmuutta. Toisaalta minulla on ollut hyvää aikaa pohtia sisintäni ja arvojani – löytää itseni. Koen tällä hetkellä eläväni tähän mennessä parasta aikaani ja more is yet to come!!

Suhtaudun työhöni ja tekemisiini niiden vaatimalla vakavuudella, mutta en ota itseäni liian vakavasti. Olen kulkenut pitkän matkan suorittajasta itsensä kuuntelijaksi ja arvostajaksi – ja tässä kohtaa, jos missä, se kantaa.

Niin monet kerrat olisin voinut tuntea epävarmuutta, huonommuutta tai pelkoa. Kaikesta huolimatta olen puskenut intohimolla kohti tavoitetta:

 

Ne, jotka ovat riittävän hulluja luullakseen voivansa muuttaa maailmaa, pystyvät siihen.
(Steve Jobs)

 

Mulla on menossa oman elämäni valloitusprojekti, ja tarvitsen siihen teidän kaikkien tukea. <3

 

äänestä minua

Anna äänesi mulle! <3

 

MIKSI LÄHDIN KISAAN?

Mä haluan olla kehittämässä ja muuttamassa hyvinvointialaa. Haluan olla kantamassa korteni kekoon ja haluan jatkossakin vaikuttaa mm. mediassa sekä tehden sitä mitä teen nyt: valmentamalla ja liikuttamalla ihmisiä sekä pitämällä hyvinvointiluentoja.

Lähdin myös kisaan, koska haluan tuoda monipuolista hyvinvointiosaamistani esille.

Haluan jakaa tietoa ja osaamistani, koska tiedän pystyväni siihen. Minulla on useita eri valmiuksia Fitnessmalliksi 2018 ja Koska minulla on vain ja ainoastaan ollut päämäätä mielessäni: pysyä sanomassani sekä tyylilleni ja arvoilleni uskollisena, jotta saan asiani kuuluville – ja kenties muutettua hyvinvointimaailmaa ja siihen liittyviä, vahvasti juurtuneita tiettyjä, käsityksiä.

Looking back ei ole mitään, mitä olisin tehnyt toisin. Someprojekteihin olen antanut absoluuttisen kaikkeni. Välillä on joutunut runnaamaan, välillä on rullannut. Mitään en kadu ja olen kiitollinen ollessani taas yhtä kokemusta rikkaampi.

 

Kirjoitin kisan alussa siitä, miksi ylipäätään lähdin kisaan. Kirjoituksessani ”Fitnessmalli 2018 – miksi hain kisaan ja suosikkikommenttini” avaan hieman ajatuksiani siitä, mikä minulle on tärkeää.

Toki eräs tavoitteistani on jakaa energiaa ja inspiroida ihmisiä terveisiin elintapoihin, liikkumaan ja pitämään itsestään huolta – ja pitämään itsestään sekä jakaa hyvinvointi- ja treenivinkkejä.

 

Kisassa haetaan vuoden valovoimaisinta ja sporttista hyvinvointialan vaikuttajaa, joka osaa hyödyntää monipuolisesti mediaa urallaan. Omalla esimerkilläni ja osaamisellani haluan innostaa ihmisiä huolehtimaan hyvinvoinnistaan.

 

Minä haluan vaikuttaa asioihin suuremmassa kuvassa. Lähdin mukaan myös vaikuttamaan ihmisten käsityksiin ja asenteisiin. Haluan vaikuttaa fitnekseen käsitteenä: lähdin kisaan muuttamaan ihmisten asennetta fitnekseen.

Olisi jo aika päästää irti liian rajoittuneesta kuvasta fitnekseen liittyen. Fitness on paljon muuta, kuin pelkkää kisafitnesstä ja lavakondikseen tähtäämistä.

Millä minä sitten onnistun vaikuttamaan ja vakuuttamaan? Mitkä ovat vahvuuteni kisassa?

 

 

äänestä minua

MIKSI MINUA KANNATTAA ÄÄNESTÄÄ

 

Kun etsitään vaikuttajaa tulee olla alan koulutusta.

Minulla on useampi alan koulutus sen lisäksi, että olen kauppatieteiden maisteri. Omaan tietotaitoa sekä terveydestä, hyvinvoinnista ja liikunnasta sekä handlaan kaupallisuuden. Olen myös suorittanut yritysmyynnin ammattitutkinnon sekä yrittäjän ammattitutkinnon.

Tiedän mitä on oman brändinsä ja yritystoiminnan rakentaminen, kehittäminen ja menestyvän liiketoiminnan ylläpitäminen.

Mielestäni uuden ajan Fitnessmallin tulee osata myös kaupallinen puoli – ihan jo oman, vahvan, brändinsä rakentamisen vuoksi sekä siksi, että osaa asiantuntevasti tuottaa arvoa yhteistyökumppaneilleen ja verkostolleen.

 

Kun puhutaan hyvinvointialan vaikuttajasta, niin pelkkä into ei riitä.
On eduksi omata alan koulutusta ja työkokemusta: osaamista monesta eri hyvinvoinnin osa-alueesta, jotta kokonaisuutta voi ymmärtää syvemmin.

 

 

Kun etsitään vaikuttajaa tulee olla hyvinvointialan kokemusta ja näkemystä sekä INTOHIMOA

Olen tehnyt töitä täysipäiväisenä hyvinvointialan yrittäjänä 10 vuotta. Olen toiminut toiminimellä sekä osakeyhtiöllä.

Vankalla koulutus- ja osaamispohjalla olen kannustanut ja inspiroinut energiallani ja sanavalmiudellani ihmisiä niin sosiaalisessa mediassa, kuin Terveysvalmentajana & personal trainerina, hyvinvointiluennoitsijana, kouuttajana ja ryhmäliikuntaohjaajana.

Olen valmentanut yksilöitä ja ryhmiä, niin etänä kuin lähivalmennuksena. Olen valmentanut ja toiminut yrityksissä sekä coachannut yksityisiä asiakkaita. Liikunnan ja mielen valmentamisen lisäksi olen tehnyt myös vartalohoitoja.

 

Työkokemukseni ja koulutuspohjani ovat tehneet minusta sanavalmiin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin monitoimiammattilaisen. Olen tehnyt kaikkea tätä, sillä seuraan intohimoani.

 

Välillä joku on vitsillä heittänyt minulle olevani jopa fanaattinen. 😀 En ehkä niinkään fanaattinen, mutta minulla tulinen palo olla ja toimia tällä alalla sekä kehittää sitä.

Koen, että pelkkä halu olla ja kehittää ei riitä. Pitää olla ajan hermoilla, seurata kokonaisuutta ja kouluttautua jatkuvasti.

 

Hyvinvointialan vaikuttajalla pitää haisu siitä, missä mennään nyt ja mitkä ovat tulevaisuuden trendit. 

 

 

äänestä minua

Yvette ja Foodin ovat Fitnessmalli 2018 -kisan yhteistyökumppaneita. Koodilla KIRA20 saat Yvetten verkkokaupasta ja koodilla Coachingkira20 taas Foodinin verkkokaupasta -20% normaalihintaisista tuotteista 15.10. asti. Käy kurkkimassa!

 

Aktiivinen some-elämä ja asenne

Inspiroin blogillani ja IG:ssä tuhansia ihmisiä ajatuksillani ja sanomallani. Olen tehnyt paljon työtä brändätäkseni Coachingkira-brändiäni ja olen onnistunut siinä.

Homma on vaatinut paljon johdonmukaista työtä, työtä ja vielä kerran työtä. Omistautumista ja systemaattisuutta. Periksi antamattomuutta sekä ballsia. Sitä intohimoa.

 

Kun etsitään vuoden valovoimaisinta ja sporttista hyvinvointivaikuttajaa, niin tulee kaikkien edellä mainittujen lisäksi olla itseluottamusta ja määrätietoisuutta. Omata karismaa, särmää ja rohkeutta. Ei tule mahtua muottiin ja olla kuljetettavissa, vaan tulee olla monipuolinen ja itsenäinen intohimonsa toteuttaja.

 

Pelkkä aktiivinen somettaminenkaan ei riitä. Jotta somessa ja alalla voi vaikuttaa tulee someaktiivisuuden lisäksi olla seuraajilleen arvoa tuottavaa sisältöä. Kyseessä ei saa olla vain oman itsensä korostaminen, vaan seuraajien arvostaminen tuottamalla heitä palvelevaa somesisältöä.

Olen pysynyt aitona itsenäni ja tyylilleni uskollisena, sillä halunnut tarjota seuraajilleni parasta mahdollista. By the way, vilkaise Facebookista ilmaiset treenit & luennot seuraajilleni 13.10. klo 9.30-11.30 ja 27.10. klo 9.30-11.30 !

 

Vielä kertaalleen iso kiitos teille, ihanat: Ilman teitä seuraajia ei ole itse somettajaa.

 

Koen, että minussa on poikkeuksellista energiaa, jota jakaa. Jaan sitä mielelläni myös treenivideoiden, vlogin ja IGTV:n muodossa.

 

On tehtävä asioita, joilla on merkitystä

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä haluan nostaa esiin hyväntekeväisyyden. On tärkeää kaupallistaa asioita, mutta koskaan ei saa olla niin kiire, etteikö voisi myös jakaa hyvää. <3

Liikunta kuuluu kaikille -kampanjani on pärähtänyt vähän aikaa sitten käyntiin ja loppuvuoden panostan Roosa Nauha -kampanjaan rintasyöpätutkimuksen hyväksi. Tähän liittyen pidän kaksi maksutonta yhteistreeniä lauantaina 13.10. ja 27.10. klo 9.30-11.30 Esport Bristolissa. Saa tulla mukaan!

Fitnessmalli-kisamatkan aikana olen toteuttanut Foodinin kanssa hyväntekeväisyysprojektin, jossa Foodin oli AIVAN ihana ja lahjoitti 10% kaikesta koodillani heidän verkkokaupassaan tehdyistä ostoksista Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:lle.

Yhdessä saimme kokoon 300 €, olen onnellinen!

 

KIITOS VIELÄ FOODIN JA ISO KIITOS KAIKILLE KOODILLANI OSTOKSIA TEHNEILLE!
Olette kultaa! <3

 

Kiitos, kun luit tekstini. Anna minulle äänesi tässä viimeisessä, ratkaisevimmassa*, Ilta-Sanomien lukijaäänestyksessä ja auta minua vaikuttamaan ISOSTI ja positiivisesti hyvinvointialaan. Ensi vuodesta tulee massiivinen ja mä haluan olla vahvasti siinä mukana!

 

ÄÄNESTÄ TÄÄLTÄ!

 

Kiitos tuestasi, means a lot!

 

Kommentoi terveisesi ja ajatuksesi alle, luen niitä mielelläni!

 

Kivaa viikkoa,
x Kipa

 

* Ratkaisevin siinä mielessä, että nyt top-3:lle jaetaan kisassa elintärkeitä pisteitä. Vaikuta ja anna äänesi minulle!

 

PS:
Sanon tämän varmuudeksi. Tekstini ei ole kirjoitettu tarkoittamaan, että muissa kanssasiskoissa ei ole kisan kannalta riittävää tietoa, osaamista, asennetta, tekemistä, ulkonäköä, what ever. Kirjoituksessani en halua mollata tai mustamaalata huiketa kisasiskojani. Meillä on hyvä tiimi ja ryhmähenki ja paljon erilaista osaamista. Tekstiä lukiessa on syytä muistaa, että kerron vain omasta näkökulmastani sen, miksi niin intohimoisesti koen olevani varteenotettava Fitnessmalli 2018.
Rakkautta kaikille!

 

Kuvat: Emma Ollikainen

 

 

EDELLINEN KIRJOITUKSENI:

Älä mahdu muottiin!

 

*** Seuraa minua ***

Facebook – YouTube – Bloglovin

 

*** Instagram: Coachingkira ***

#älämahdumuottiin

~ Fitnessmalli 2018 -finalisti, auktorisoitu PT ja Terveysvalmentaja. ~