”Todellinen yllätysnimi Fitnessmalli-kisan suosikiksi! Kira, 34, kiilasi täpärästi Maijun, 20, paikalle: ”Tuntuu todella hyvälle”.

 

Noh, ensinnäkin otsikkohan on todella raflaava. Nopealla lukaisulla tuosta voisi päätellä, että nautin kisasiskoni kiilaamisesta. Haluan alkuun sanoa, että me kaikki olemme tehneet ihan hurjan paljon töitä kisassa. Olemme suorituneet kunnialla kaikista someyhteistöistä, päivittäneet Instagram-feediämme ja storyamme enemmän, kuin laki sallii ja osa vielä tuunailleet vlogeja ja blogeja.

Puhumattakaan siitä työstä, joka tapahtuu kulisseissa. Kisa on vaatinut paljon henkistä työtä. Myönnän itsekin: olen tunteella eläjä enkä osaa saatika tykkää feikata tunteitani. Jos jokin minua harmittaa, se yleensä näkyy. Töissä tai työn laadussa se ei näy, sillä hommat pitää hoitaa ammattimaisesti. Mutta kyllä mä myönnän sisuuntuessani olevani melkonen sisupussi ja suustani hyvinkin suora (kerron vahvan mielipiteeni ja kyllä sitä joskus voisi olla ihan vaikka kertomati 😀 ).

En ole oikeastaan koskaan ollut henkilö, joka vain ottaa iskuja ja asioita vastaan puhumatta niistä. Minulla on myös usein asioista (vahva) mielipide. 😀

Lähtökohtaisesti haluan kuitenkin korostaa, että me kaikki kahdeksan finalistia ollaan aivan huikeita ja tulemme kaikki hurjan jouhevasti toimeen, täydennämme toinen toisiamme ja tuemme. Se on jotain erittäin arvokasta.

Siksi totta kai tuntuu harmilliselta kanssasiskoja kohtaan, kun vain yksi voi voittaa äänestyksen ja meistä vain yksi tulee voittamaan kisan. Nähtäväksi nää, miten hommassa käy. Mutta kai olette tulossa katsomaan finaaliamme I Love Me -messuille 21.10. klo 15? 🙂

 

lukijaäänestys

No hyvältähän se tuntuu! 😀

TOTTA KAI SE TUNTUU HYVÄLLE!

Tuntuu hyvältä olla systemaattisesti noussut jokaisella äänestyksellä portaan ylöspäin. Jotain on siis tehty oikein ja ihana, että ahkeruus palkitaan.

 

Olen häkeltyneen onnellinen SIITÄ KAIKESTA tuesta, jota ihmisiltä olen saanut kisan ja äänestyksen aikana. SE tuntuu hyvältä. Eikä vain hyvältä, vaan SIKAUPEELTA ja vetää nöyrän kiitolliseksi.

 

Nyt kun kisaa on jäljellä enää vain pienesti päälle viikko, niin sitä alkaa tajuamaan, kuinka pian homma on ohi. Olet antanut puoli vuotta ihan täysillä kisalle, kaikkesi itsestäsi ja homma on hetkessä ohi. Jännittää eniten se fiilis kisan jälkeen. Kun ei vielä yhtään osaa sanoa, miten kisassa käy ja ennen kaikkea millaiset fiilikset tulee sunnuntai-iltana olemaan.

Tuen lisäksi matka on ollut ihan superhuikea siksi, että olen silmittömän onnellinen siitä kaikesta ajatusten vaihdosta ja keskusteluista, joita Facebookissa ja Instagramissa olen saanut kanssanne käydä.

Kuten Ilta-Sanomien jutussa sanon, hyvinvointivaikuttajaa ei ole ilman ihmisiä, joiden kanssa olla yhdessä vuorovaikutuksessa. En tee vain somesisältöä, teen sitä yhdessä TEIDÄN kanssa.

 

lukijaäänestys

Ps. Vielä kerkiät hankkimaan Yveteltä treenivaatteita -20% hintaan! Alekoodi ’KIRA20’ toimii 15.10. asti, ole nopea! Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita. <3

 

 

Coachingkira-brändi on syntynyt sille ajatukselle, että somesisältöni on valmennuksellista. Kun puhun arjen haasteista, palautumisesta, omaa ajtuksenvirtaani tai jaan terveys-, hyvinvointi- tai treenivinkkejä, niin kaikki inspiraatio sisältööni on lähtenyt kaikkein eniten kokemukseni kautta. Vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa sekä opintojen- että työni parissa.

Kyllä minut saa poseeraamaan mallinomaisesti kuvaan, jos työnkuva sitä vaatii. Se ei vain ole se pääjuttu itselläni, kuin myöskään ole se, että korostan itseäni ja tekemistäni. Minä haluan korostaa hyötyä lukijalle: toivonkin, että saat somesisällöstäni konkreettisia vinkkejä ja ajatusta omaan arkeesti.

En vain halua vain poseerata kaikissa kuvissa: kuvissani pitää olla energiaa, liikettä ja iloa. Kuvaa pitää tukea informatiivinen teksti ja kokonaisuudessaan sisällön pitää olla monipuolista. Tiedättekö, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin teemoja.

Siksi 1. sija lukijaäänestyksessä on todella merkityksellinen, sillä saan jonkinlaisen merkin siitä, että ajan oikeanlaisia asioita. Asioita, jotka kiinnostavat, joilla on väliä ja jotka auttavat. TOki äänestys oli ratkaiseva jo pistejaon kannalta, sillä äänestyksen voitosta minulle rapsahti upeat viisi pistettä.

Lotalle lohkesti 2. sijalla kolme ja Maijulle 3. sijalla yksi piste.

Tästä o n ihana jatkaa ja odotan finaalia innolla – toivottavasti nähdään siellä! Lupaattehan yhden asian: jos tulette minua vastaan vaikka kaupungilla/kaupassa tai I Love Me -messuilla, niin TULKAA MOIKKAAMAAN! On ilo ja kunnia vaihtaa kanssanne kuulumisia ja arvostan teitä ihan sikana. Älkää hetkeäkään miettikö, että se olisi hölmöä tai outoa – ei ole, vaan arvostan sitä suuresti.

 

Vielä KIITOS, kun olette kulkeneet kanssani tätä matkaa. Tästä saa ihan huikeasti virtaa finaaliin saakka ja vedän samanlaisella positiivisella kiukulla, kuin tähänkin asti.

 

Lue Ilta-Sanomien kirjoittama juttu minusta täältä.

 

Ihanaa viikkoa kaikille,
x Kipa

 

Kuvat: Emma Ollikainen

EDELLINEN KIRJOITUKSENI:

Miten liian nopea painonpudotus vaikuttaa kehoosi?

 

*** Seuraa minua ***

Facebook – YouTube – Bloglovin

 

*** Instagram: Coachingkira ***

#älämahdumuottiin

~ Fitnessmalli 2018 -finalisti, auktorisoitu PT ja Terveysvalmentaja. ~