Firstbeat hyvinvointianalyysi

Näe hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät ja löydä tasapaino tekemisen ja levon välille. Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo, kuinka kehosi reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutuksia.

Tunnistamalla ja tiedostamalla hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät hallitset stressiä, palaudut paremmin ja liikut oikein.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi!

Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Saat selville myös, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Mitä Firstbeat-mittaus sisältää?

  1. Kolmen vuorokauden sykevälimittauksen arjessasi.
  2. Mittalaitteen toimituksen kotiin ja palautuskuoren.
  3. Henkilökohtaisen kirjallisen Hyvinvointianalyysi-raportin sähköpostitse tai raportin läpikäymisen puhelimitse/kasvotusten.
verkkokauppaan