Missioni on tehdä liikunnalla myös puhdasta hyvää. Olen luonteeltani puuasteleva tekijä- ja vaikuttajaluonne. Jos voin osallistua hyvään niillä skillseillä, joita minulla on, niin usein osallistun. Jos omistaisin kaikki maailman rahat, niin allokoisin niitä eri hyväntekeväisyyskohteisiin päivät pitkät. Koska taloudelliset varat ovat loppujen lopuksi itsellänikin hyvin rajalliset, niin liikunta toimii itselläni mahtavana vaikutuskanavana. <3

 

 

hyväntekeväisyys

Twilight Run juostaan nyt lauantaina 4.8. Juoksen 10 km tiimissä #milesformind ja osallistumismaksu 45€ menee hyväntekeväisyyteen mielenterveyden puolesta.

 

MITÄS JOS JUOKSEMALLA TEKISIT HYVÄÄ?

Tämän viikon pyhitän hyväntekeväisyyjuoksulle. Missasin pari viikkoa harmikseni juoksutreeniä, koska liukastuin hikeen Bristolin lavalla BodyStep-tunnillani muutama viikko sitten. Nilkka oli tosi ok nyrjähtämisen jälkeen, mutta pohje otti vähän osumaa.

Nyt kun pohje on taas back in business, niin olen juossut tähän mennessä liikuntatyöni ohella tällä viikolla 20 km. Tänään osallistun Helsinki Social Runnersien juoksutreeneihin, joten niistä kertyy muutama kilsa plakkariin. Viime viikolla eioikeastaan tullut juurikaan juostua,b10 km, joskin on sekin jotain. 🙂

Miksi teemaviikko?

Koska sen lisäksi, että tilaamalla koodillani ’coachingkira20’ Foodinin verkkokaupasta voit tukea Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n järjestämää harrastustoimintaa kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville, voit myös JUOSTA HYVÄÄ! (Foodin on mukana myös #milesformind -projektissa, vau! <3 )

 

hyväntekeväisyys

Juoksu on sydäntä lähelläni olevaa puuhaa ja on ihana ajatus voida tehdä sillä myös hyväntekeväisyyttä. <3

 

MILES FOR MIND -HYVÄNTEKEVÄISYYSKAMPANJA

Rakas Fitnessmalli-kisasiskoni Adama Sofia on juossut 8 viikon hyväntekeväisyystempauksellaan tukeakseen mielenterveyttä yhteistyössä Suomen Mielenterveysseuran kanssa.

#milesformind on hyväntekeväisyyskampanja, jossa jokainen kilometri ratkaisee ja kerryttää hyväntekeväisyyspottia. No tottahan tokkiinsa olen messissä, kun näin kätevällä tavalla voi osallistua!

Kertyneet varat käytetään matalan kynnyksen kriisipalveluihin (mm. Kriisipuhelin, Tukinet ja nuorille suunnattu SEKASIN-chat) sekä lasten, aikuisten kuin ikäihmistenkin parissa tehtävään mielenterveystyöhön.

 

VIELÄ KERKIÄT – LÄHDE MUKAAN!

 

Vielä on pari päivää aikaa osallistua, joten tule ihmeessä mukaan! Jos ja kun hyppäät remmiin, niin kahden viimeisen viikon juostut kilometrit aina la 4.8. asti merkataan!

 

 

Homma toimii näin:
– laita lenkkikengät jalkaan, kirmaa ovesta ulos jolkottelemaan
– huitaise kuinka monen kilsan juoksulenkki tahansa, millä vauhdilla tahansa
– laita Instaan kuva (itsestäsi/lenkkitossustasi/mistä tahansa aiheeseen liittyvästä) ja kirjaa juostut kilometrisi hashtagillä #milesformind (Adamalta saat lisätietoa tarvittaessa ottamalla yhteyttä häneen IG:ssä)
– jokaisesta juossusta kilometrista kampanjaan mukaan lähteneet yhteistyöyritykset (mm. Saucony Suomi)
lahjoittavat tietyn rahasumman hyväntekeväisyyspottiin

 

Eikö ookin vähän siistiä! ❤

Vaikka itselläni liikunta työnä verottaa jonkin verran juoksuharrastusta, niin olen asettanut tavoitteeksi juosta 50 km tällä viikolla hyväntekeväisyyden nimissä. Yksi osa tätä on se, että osallistun nyt lauantaina 4.8. Twighlight Runiin juoksemalla 10 km juoksun. Osallistumismaksu 45€ menee miles for mind
-hyväntekeväisyyskampanjaan.

 

hyväntekeväisyys

 

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA. TUU TEMPAUKSEEN MUKAAN!

Ketkä on messissä? 🙋‍♀️ Ota kaveri kainaloon ja lähtekää lenkille yhdessä – double the fun & price!

Ps. Ensi viikolla juoksen @boldonehundred -poppoon kanssa tukeakseni rintasyöpätutkimusta ja Roosa-nauha -keräystä – stay tuned, tästä on tulossa hyvää settiä!

Aurinkoa ja kaikkea hyvää,
x Kipa

 

 

 

KURKKAA MYÖS:

Turvottaako? Kokeile näitä konsteja!

 

FITNESSMALLI 2018 -FINALISTI

FOODIN VERKKOKAUPASTA -20% ALE KOODILLA COACHINGKIRA20 !

Foodin – jyväskyläläinen perheyritys

Fitnessmalli 2018 – miksi hain kisaan?

 

*** Seuraa minua Instassa: @coachingkira***

coachingkira

Fitnessmalli 2018 finalisti #2